Bilder

Petrini & co AB

Jeanette Petrini

Beteendevetare, Gestaltpsykoterapeut, Organisationskonsult

 

Om mig

 

Jag har under 30 år arbetat med människor.

 

1979 började jag arbeta inom särskilda omsorgen (LSS). Gick mentalskötarutbildningen jobbade på behandlingshem, vuxenpsykiatri och rättspsykiatri. Människors psykiska hälsa och ohälsa har alltid väckt min nyfikenhet och min sociala värdegrund. Jag har även arbetat som föreståndare, biståndshandläggare och skolkurator under några år.

 

Redan då insåg jag vikten av handledning, både i relation till våra brukare/patienters behov men också grupprocess för att skapa en god arbetsmiljö för medarbetarna.

 

Det har blivit många utbildningar genom åren, mer om det på fliken CV, och jag har en bredd i min yrkesutövning som ger mig trygghet, en stabil grund att stå på och en stor kunskapsbank att ösa ur.

 

Jag har under de senaste 20 år arbetat i mitt eget företag. Parallellt med egna uppdrag arbetar jag som konsult åt flertalet företagshälsor i Dalarna och Mälardalen.

 

Mina kunder kommer från kommuner, landsting, kyrka och privat näringsliv, allt ifrån den enskilda medarbetaren till ledningsgrupp.

 

Jag är stolt och tacksam över att få dela så många människors verklighet, existentiella frågor i med och motgång och Älskar mitt arbete!!

 

Copyright © All Rights Reserved